Празнична течност за 20 000 долара

30.11.2011, 16:49

   
 
Празнична течност за 20 000 долара

За любителите на качественото уиски имаме много добра новина. Шотландските майстори от Macallan показаха официално 60-годишната си малцова напитка.

Като второто най-старо уиски на дестилерията, новото предложение излиза на пазара, затворено във впечатляващ кристален декантер от Lalique. Това моментално би навело всеки на мисълта за перфектния подарък за скоч-познавачите.

Но само да ви предупредим, че ако искате наистина да впечатлите този специален човек в живота ви, трябва да действате бързо. Разбира се, количеството течност, което е отлежавало цели 60 години в избата на Macallan, е изключително ограничено. От френската бижутерийна компания Lalique са произвели само 400 декантера, в които да съберат до капка специалната селекция уиски и които ще достигнат до подбрани (по бързината, разбира се) клиенти.

Моментът на "зелената" истината настъпва с изписването на умопомрачителната сума от 20 000 долара. Да, за толкова пари бихте купили много по-приложим в ежедневието подарък, като например кола, но като се има предвид, че въпросният ценител е способен да си помисли дори за 60-годишно Macallan, то най-вероятно се е сдобил отдавна с автомобил.

В България обаче малцина са индивидите, които биха жертвали толкова много за едно уиски (ние със сигурност не сме от тях) и още по-малко са индивидите, които биха подарили подобна течна ценност. Ето, затова ви предлагаме по-достъпния вариант - 12-годишно уиски, отлежавало в шери бъчви, за 50 долара, което със сигурност ще бъде оценено от любителя на уиски в живота ви като ценен жест на внимание към личността и хобито му.


Наздраве и весели празници!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ